KERD OY

Nojanmaantie 34
57210 Savonlinna

puh. 015 520 331
myynti@kerd.fi

MYYMÄLÄ

ma-pe 9-18 • la 9-16 • su 10-16

Kerdin myymälä sijaitsee Savonlinnan Mertalassa, vain viiden minuutin ajomatkan päässä Savonlinnan keskustasta. Kerdistä löydät monipuoliset valikoimat aina työkaluista ja koneista, vaatteisiin, taloustavaroihin ja leluihin. Mikäli et löydä valikoimastamme jotain tarvitsemaasi, niin ethän epäröi kysyä sitä tai lähetä pyyntö allaolevalla lomakkeella. Tervetuloa ostoksille!

Taloustukku Kerd Yhteystiedot Esimerkkikuva

OTA YHTEYTTÄ

Kehitämme jatkuvasti valikoimaamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita. Lomakkeella voit ottaa yhteyttä ja antaa kehitysideoita valikoimaamme koskien.

KERDIN HISTORIAA

Kerd Oy on vuonna 1990 perustettu perheyritys. Yrityksemme aloitti pienestä sekatavarakaupasta Savonlinnan keskustasta. Ajan kuluessa yritys laajentui pienien myymälöiden muodossa myös eri paikkakunnille kuten Varkauteen, Juvalle, Parikkalaan ja Kuopioon.

Vuonna 1992 perustimme Savonlinnan keskustaan isomman myymälän ja aloitimme pääasiassa panostamaan sen toimintaan. Valikoimaa lisättiin ja mukana otettiin enemmän taloustavaraa, päivittäistavaraa, työkaluja ja -koneita. Pienemmät liikkeet otimme vähitellen pois käytöstä ja keskityimme täysin Savonlinnan liikkeeseemme.

Vuonna 1998 tuli kaupungilta ilmoitus, että vuokratilamme haluttiin purkaa ja tilalle rakentaa parkkihalli. Tämän johdosta vuokrasimme maata Savonlinnan Mertalan puolelta, joka oli vuokrattaessa käyttökelvoton rakennettavaksi. Aloitimme suuren työn, jotta ehtisimme saada uuden liikkeen kasaan ennen irtisanomisajan päättymistä ja myös joulumyyntiä silmällä pitäen.

Uusi maa-alue vaati puiden kaatoa, suomaan poiskuljetusta, tuhansien kivimurske kuormien lisäämistä ja sen tasoittamista. Maa tasoitettiin ja sen päälle saimme asfalttipinnan, jonka jälkeen rakentaminen saattoi alkaa. Kauppa ja varasto valmistuivat juuri sopivasti vuoden 1999 jouluun mennessä jolloin pidimme avajaiset. Kauppatilaa saimme 1000m² ja varastotilaa 400m².

Tuosta hetkestä eteenpäin olemme toimineet tällä samalla paikalla. Nyt vuonna 2011 kaupunki viimein sai pitkään suunnitellun asemakaavan valmiiksi, joka mahdollisti myös pitkään suunnitellun kaupan laajentamisen. Lisää tilaa tuli kaiken kaikkiaan 340m². Tarkoituksena on vuoden 2012 alussa järjestää koko liike uuteen uskoon, jotta asiakasviihtyvyys paranisi. Samalla saamme lisää tilaa ja alamme lisäämään niin sanotun lavatavaran määrää, jolloin saamme suurempia eriä esille ja myytyä tuotteita edullisemmin.